Om Disposito

VARFÖR gör jag det jag gör i Disposito?

Utifrån en stor glädje, kärlek och tacksamhet till livet, till Moder Jord och till mina medmänniskor drivs jag av frågan ”Hur kan vi tillsammans skapa ett blomstrande och livskraftigt samhälle för alla, med alla?

På vilket sätt vill jag arbeta tillsammans med dig och din organisation/ ditt företag?

Jag tror på att vi, i alla lägen, tillsammans skapar det mest optimala lösningar utifrån våra samlade erfarenheter och kollektiva visdom. Därför skapar jag de bästa av förutsättningar för kreativa och medskapande processer som leder till innovativa och gränslösa resultat och verksamheter. I processen är allas unika berättelser och erfarenheter av stor vikt för att skapa förståelse och acceptans som leder till framgångsrika resultat, samarbeten och verksamheter.

Om Mikael

micke_boxJag som äger och driver Disposito heter Mikael Källman. Tillsammans med min underbara familj, två katter och en lurvig hund bor jag på Hasgården, en gammal släktgård invid stranden av Borängesjön i Svärdsjö. Jag spenderar mycket tid med familjen och är så ofta jag hinner ute på olika äventyr i naturen. I Disposito har jag de senaste fyra åren fokuserat på uppdrag där jag som processledare kan utveckla de bästa av förutsättningar för kreativa och medskapande processer. Där människor utifrån sina respektive kunskaper, färdigheter, erfarenheter och grupptillhörigheter kreerar och skapar tillsammans vilket alltid leder till innovativa och gränslösa resultat, samarbeten och verksamheter. Kalla det samhällsentreprenörskap, social innovation, social design, användardriven design eller vad du vill men kul är det och bra blir det i alla typer av utvecklings- och förändringsarbeten. Jag sätter alltid stor vikt vid att leda projekt, processer och möten som skapar stor delaktighet, ger mycket energi, är produktiva och skapar resultat och när det passar använder jag även naturen som mötesrum.

Apropå det… jag älskar Naturen och efter en mångårig, passionerad kärleksaffär med Moder Jord drog jag våren 2015, tillsammans med min kära kollega Sven-Alex Trygg, igång verksamheten Re-Root Yourself och Re-Root Camp. Med inspiration från naturfolken världen över erbjuder vi en rad olika naturaktiviteter som alla syftar till att du som deltagare ska kunna återknyta din relation till naturen och Moder Jord. Eller som vi säger ”Release Your True Potential the Natural Way!”.

Gör jag en snabb tillbakablick på de senast tjugo åren så har jag i olika roller arbetat med försäljning och marknadsföring, strategisk kommunikation, projektledning och processledning. Tiden har gått extremt fort vilket betyder att jag måste haft mycket kul på vägen…